© Spe labor levis - 2014 Voordracht  Welkom Info-aanbod Voordracht Basiscursus Gevorderden Contact Blog Particulieren Over

Aan de hand van een diareeks word je ingewijd

in wereld van de schimmels. Je leert het fenomeen

paddenstoel kennen aan de hand van een

rudimentaire indeling in soorten.

Wat is er zo speciaal aan een eetbare paddenstoel dat je hem in de natuur niet in grote getale aantreft? Als je zelf met kweken wil beginnen: wat moet ik basis kennen om een goede kans op slagen te hebben? Groeit een schimmel op alles en komt hij ook tot vruchtafzetting op allerlei keuken- of tuinafval? Kan men bepaalde soorten gericht kweken en kunnen wij zelf bepalen wanneer de paddenstoelen zullen verschijnen? Bestaan er verschillende methodes om een kweekje op te zetten en welke zijn de voornaamste? Moet ik voor mijn kweek speciale ruimten voorzien in mijn woning en/of tuin? Na hoeveel tijd word je beloond voor je inspanningen en kan je zelf je eerste “vlucht” verwachten? Is het wel haalbaar om als volslagen leek een kweek op te zetten? Op al deze vragen krijg je tijdens de uiteenzetting een klaar en duidelijk antwoord waarbij absoluut geen zaken worden verzwegen of waar alles verbloemd en als eenvoudig wordt voorgesteld. Van de inrichters wordt verwacht dat zij zelf instaan voor het aantrekken van de toehoorders en een zaal ter beschikking stellen met de vereiste elctriciteits- voorziening.

  DE PRIJS PER VOORDRACHT BEDRAAGT 100€

buiten een straal van 15km wordt een verplaatsingsvergoeding gerekend De voordrachtgever behoudt zich het recht voor de uiteenzetting niet te geven met aanrekening van 100€ + verplaatsingskosten wanneer het publiek minder dan 15 personen telt.

        

VOORDRACHT OVER HET KWEKEN VAN EETBARE

PADDENSTOELEN

EETBARE PADDENSTOELEN KWEKEN
Voordracht