Info-aanbod

INFO-VOORDRACHT - CURSUSSEN - WORKSHOPS

Welkom Info-aanbod Voordracht Basiscursus Gevorderden Contact Blog Particulieren Over © Spe labor levis - 2014 meer info
Staat je besluit vast en wil je aan de teelt beginnen dan is het volgen van de BASISCURSUS met workshops, iets voor jou. Het bespaart je een hoop teleur- stellende resultaten, je leert er handigheden en krijgt er raad en tips uit de praktijk. Deze cursus is voor beginners, die volkomen leek zijn en ook voor personen, die al kweken hebben opgezet, maar tips voor resultaatverbetering beogen. De cursus omvat 4 halve dagen (telkens 3 uren) en wordt gegeven tijdens de wintermaanden en vroege lente. De soorten paddenstoelen, waarvan de kweek wordt aangeleerd, vergen voor de hobbyist geen speciale en dure apparatuur. ENKEL TE  BOEKEN DOOR SCHOLEN, VERENIGINGEN EN OPENBARE BESTUREN. Minimum 6 en maximum 12 cursisten per basiscursus.
meer info
Ben je al een ervaren kweker van de soorten, die in de basiscursus worden besproken en wil je je wagen aan het kweken van de iets moeilijkere maar ook uitgesproken lekkere soorten, dan is de CURSUS VOOR GEVORDERDEN voor jou de uitdaging. Om de besproken soorten zelf te kweken is voor de ene categorie teamwork vereist en voor de andere categorie een steriele basis vereist. Wie deze cursus slaagt mag zich terecht een “ervaren paddenstoelenkweker” noemen. ENKEL TE  BOEKEN DOOR SCHOLEN, VERENIGINGEN EN OPENBARE BESTUREN. Minimum 6 en maximum 12 cursisten per cursus.
meer info
Aan de hand van een diavoor- stelling wordt je ingeleid in de wereld van de schimmels en de paddenstoelen. De liefhebber krijgt tips voor de kweek van de voornaamste soorten en methodes. Zowel de eenvoudigste als de meest arbeidsintensieve komen aan bod. Wie de smaak te pakken krijgt kan een volgende stap wagen. De uiteenzetting duurt ca. 2 uur. Naargelang het seizoen en de beschikbaarheid van de teel- producten worden deze ook ten- toon gesteld. ENKEL TE BOEKEN DOOR VERENIGINGEN, OPENBARE BESTUREN OF SCHOLEN. Voor een publiek van minimum 15 personen. De voordrachtgever behoudt zich het recht voor de uiteenzetting niet te laten doorgaan met aanrekening van de gage en verplaatsings- kosten wanneer het vereiste aantal niet is bereikt.
EETBARE PADDENSTOELEN KWEKEN
Info-aanbod